Крем-мед

med-krem

Майже 3 роки тому нас пригостили крем-медом наші друзі з Канади. З того часу в нашій сім'ї виникло бажання виготовляти його на власній пасіці. Але втілити це в життя виявилося не так легко. Та ми раді, що сьогодні створили продукт, який надзвичайно подобається не тільки нам, а й нашим дітям і друзям. Дуже сподіваємося на те, що Ви також оціните його належним чином.

Що собою являє крем-мед, такий популярний у всьому світі і майже невідомий в Україні? Найбільше повагу і захоплення він знайшов в Канаді. І це не дивно. Адже саме в цій країні в 1928 році професором бджільництва в Онтарійському сільськогосподарському коледжі (тепер Університет Гвельфа) Дж. Дайсом був розроблений спосіб отримання кремового меду. Соціологічні дослідження показали, що близько половини європейців також віддають перевагу саме кремованому меду. За його відмінні смакові якості, за його «ніжність».

Чим же все-таки він кращий, чим відрізняється від звичайного меду? Мед, якщо він дійсно натуральний, зазвичай кристалізується - утворюються цукрові кристали. Це нормальний процес. Натуральний мед повинен кристалізуватися! Довго не кристалізується, залишаючись в рідкому вигляді, тільки мед білої акації, в якому переважає вміст фруктози. Якщо до листопада місяця Ваш мед, за умови правильної температури зберігання, ще не закристалізувався, засумнівайтеся в його якості.

Але не всім людям подобається закристалізований мед. Адже його погано діставати з банки. Не так просто такий мед і на хліб намазати. Багато хто любить мед тільки в рідкому вигляді, а кристалізований вживають найчастіше при застуді або нездужанні, в інших випадках віддаючи перевагу цукру.

Нерідко закристалізований мед, щоб повернути йому тягучість, підігрівають. Це категорично забороняється. Справа в тому, що при перегріванні цей продукт втрачає до п'ятдесяти відсотків всіх своїх корисних властивостей, руйнуються практично всі ферменти і мед стає не ліками, а просто солодощами, які відрізняються від цукру лише тим, що не завдають шкоди нашому організму.

У процесі ж перетворення звичайного меду в крем-мед, він жодним чином не втрачає своїх властивостей, а являється натуральным продуктом, якому присутні всі корисні і лікувальні властивості натурального меду. В основі його приготування лежить процес подрібнення кристалів, збивання і збагачення киснем. Смакові якості такого меду просто дивовижні. Він має ніжну структуру і буквально тане в роті. За що отримав практично загальне визнання. А ще крем-мед називають «дитячим медом» за те, що його дуже полюбляє малеча. Не секрет, що в промислових шоколадних пастах і джемах міститься величезна кількість консервантів. Наш крем-мед - 100% натуральний продукт, який принесе тільки користь Вам і Вашим дітям! Це справжні «Медові Вершки»!

Дякуємо за довіру. Здоров'я всім і удачі!