Перга в гранулах

      Перга - це зібраний бджолами пилок, складений в стільники, де він проходить процес бродіння під впливом ферментів бджіл і меду.                                                                                                                              Пергу краще вживати вранці за півгодини перед їжею, повільно розсмоктувати в роті, поки повністю не розчиниться і протягом півгодини не запивати водою, оскільки її засвоєння починається вже в роті внаслідок дії на неї ферментів слини. При ендокринних порушеннях і проблеми з кроветворением добова доза перги складає 10-12 гранул. З профілактичною метою, щоб зміцнити нерви й поліпшити роботу серця, досить пити всього по 5-6 гранул щоранку. Повний курс прийому повинен тривати 3 тижні, а повторюють його раз в 3 місяці. Це відмінний спосіб оздоровити організм, підвищити імунітет, поліпшити травні і обмінні процеси.

Ціна: 140.00 грн.
Вага: 100 г