Перга в сотах консервована медом

Перга в сотах консервована медом
Ціна: 340.00 грн.
Вага: 640 г
Немає в наявності

Квітковий пилок, зібраний бджолами з рослин, перероблений їхніми слинними залозами,  складений в чарунки і залитий медом називається пергою або бджолиним хлібом. Перга необхідна бджолам для формування здорового потомства, без неї вони не можуть виробляти віск і маточне молочко. Процеси ферментації і збагачення вітамінами квіткового пилку такі складні, що без участі бджоли, одержати пергу штучним шляхом неможливо. За своїми лікувальними властивостями перга значно перевищує пилок.      

  Перга містить більше ста фізіологічно активних речовин,чоловічі рослині гормони, мікроелементи: барій, залізо, золото, калій, кальцій, кобальт, магній та ін., всі відомі вітаміни, майже всі амінокислоти, понад 50 ферментів, гормони росту, антибіотичні речовини. 

   Практично немає таких органів і систем, на які би позитивно не впливала перга. Вона має важливе лікувальне значення: сприятливо впливає на центральну нервову систему, нормалізує роботу серця, попереджає виникнення серцево-судинних захворювань; відновлює обмін в клітинах печінки; попереджує порушення і відновлює моторику та функції шлунково-кишкового тракту; стимулює діяльність легенів, нирок, залоз внутрішньої секреції; має тонізуючі, регенеративні та протисклеротичні властивості; покращує мікроциркуляцію крові та еластичність судин, нормалізує кров’яний тиск, регулює функцію щитовидної залози, підвищує гемоглобін, запобігає утворенню ракових клітин, виявляє радіозахисну дію, виводить з організму важкі метали, токсини та отруйні речовини; знижує рівень холестерину в крові, стимулює полову систему; підвищує розумову та фізичну діяльність; запобігає старінню.

   Ми пропонуємо Вам пергу у вигляді пергово-медової суміші.

Спосіб вживання пергово-медової суміші: розсмоктувати в ротовій порожнині дітям з 1 до 3-х років по 1/4 ч.л. 2 рази на день; з 3-х до 6-ти років по 1/4  ч. л. 3 рази на день; старшим 6-ти річного віку — по 1/2ч. л. 2-3 рази на день; дорослим по 1ч. л.3-4 рази на день до їди при нормальній і пониженій кислотності шлунка та після їди --- при підвищеній на протязі 1,5--2 місяців.