Перга з прополісом консервована медом - продукт, приготований за моєї унікальною технологією. Моєю метою було зберегти та посилити властивості Перги. А також збільшити засвоєння організмом.
Суміш Перги прополісу і меду є досконалою біологічною добавкою для людини.
У 100 гр. перго-прополісно-медової суміші міститься 40% перги, 4% витяжки прополісу і 56% високоякісного натурального меду Аморфа.
У клінічних умовах доведено, що саме таке співвідношення перги, прополісу і меду краще засвоюється організмом і дає максимально позитивний лікувальний ефект.
Спосіб застосування пергової суміші:
Пергу слід вживати за 30 хв. до їжі при нормальній і зниженій кислотності шлунка і після їжі - при підвищеній кислотності шлунка. Не слід запивати водою або іншою рідиною протягом 15-20хв.
Увага! Перга краще засвоюється при взаємодії зі слиною, тому необхідно розсмоктувати її подовше у роті ( як льодяник). Якщо просто проковтнути або запити рідиною, - це значно зменшить ефективність перги.
Денна доза пергової суміші:
- До 3-х років 1/4 чайної ложки 2 рази на день.
- З 3-х до 6-ти років по 1/2 чайної ложки на день; ( приблизна витрата баночки 35-37 днів.).
- Старшим 6-ти річного віку і дорослим по 1 чайній ложці на день; (приблизний витрата баночки 18 днів.).
Увага! Дітям до 1 -го року життя не давати.
Після 2 -х місяців вживання Пергової суміші, потрібно зробити перерву 1 місяць, а потім, можна знову додавати в раціон.
Вказівки для вагітних: не вживати під час вагітності та період лактації.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість перги і бджолиних продуктів.
Умови зберігання: Зберігати при температурі від 0 до +25 °С. (Можна в холодильнику)
Термін зберігання: 3 роки.